kernwaarden

het fundament

klik op de beschrijving om te tekst uit te klappen.

Plezier is de basis van ons bestaan. En als je zo moedig bent om complexe processen in jezelf aan te gaan, betekent dit niet dat alles zwaar moet zijn. Lachen en genieten is fijn. Het kan naast elkaar bestaan.

Kwaliteit is duurzaam en geeft voldoening. We voelen van binnen uit waar we het best bij gedijen. Maar zo vaak nemen we genoegen met iets dat ons niet werkelijk voedt. Terwijl het zo belangrijk is de tijd te nemen onze kracht van binnen uit te mogen laten ontstaan.

Hoe meer werkelijk contact met jezelf, hoe beter het contact met de ander. En dat vergt moed. Wat iedere draak die we temmen in onszelf, en waar we ons mee kunnen verenigen, heeft weer een moederdraak.

Eigenheid in alles dat we voelen en doen is ons geboorterecht. Het contact met anderen en de wereld brengt ons tegelijk dichterbij, als wel verder verwijderd van ons zelf. Als onze eigenheid de ruimte krijgt, kunnen we hygiënischer omgaan met onszelf en de wereld die ons omringt.

Liefde zit in alles, als je maar bereid bent te kijken. Een blik vanuit liefde brengt verbinding en mateloze mildheid naar onvolkomenheden en zogenaamde fouten. Dat durven toelaten is het ambacht waar het leven om vraagt.

Schuiven naar boven